Over Claudia

‘Ik hou niet van standaard en net als de rest, het zijn de puntjes op de i die het geheel maken’

Hi, ik ben Claudia. Een creatieve bezige bij die het liefst zichzelf nieuwe dingen aanleert. Ik ben gezegend met een inzicht en talent om dingen te creeren.

Zo zie ik het echt! Een talent wat ik gekregen heb van onze God. In het dagelijkse bestaan word ik voornamelijk geroepen met de roepnaam: Maaaaaammm… Ik ben getrouwd met een stratenmaker en wij wonen met onze 4 kinderen op een heerlijk plekje aan de rand van de veluwe..

Mijn basis ligt bij God en daarnaast ben ik het liefst bezig met mijn handen. Al van jongs af aan ben ik altijd bezig met nieuwe creatieve dingen. Vroeger leende ik boekjes bij de bieb om mijzelf nieuwe dingen aan te leren, inmiddels ben ik zo ver dat ik het meeste wel kan maken zonder het te googlen. Zolang er maar dingen gecreëerd kunnen worden maakt mijn hart een sprongetje. Ik vind het heel tof om dingen persoonlijk te maken, een tekst op een stropdas die je raakt of die initialen van het bruidspaar verwerkt op de strik van de bruidegom. Het zijn de puntjes op de i die het geheel maken, maar die vaak zo moeilijk te vinden zijn. Ik hou niet van standaard en net als de rest. Ik onderscheid mij graag en maak het liefst dingen op aanvraag. Een vlinderstrik met initialen of borduurwerk, voor de bruidegom of juist als daggast. Het samen smelten van de outfits van jou gezin door accessoires te maken. Een set haarstrikjes of verjaardagskroon voor het kinderfeestje of een ander feestje. Ik wil je helpen iets speciaal te maken, voor jou!

Mijn inspiratie haal ik uit het leven als moeder, vrouw van, de natuur en ik ben gek op pinterest. Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram, voel je geïnspireerd, bestel wat uit de shop of stuur een berichtje en dan maak ik iets speciaals, voor jou!