Over ons

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Bovenstaande tekst past helemaal bij mij. Ik ben Claudia, moeder van 4 kinderen en getrouwd met een stratenmaker. Ons gezin bestaat uit 3 jongens en 3 meiden, lekker in balans zou je zeggen.

Al van jongs af aan ben ik altijd bezig met nieuwe creatieve dingen. Vroeger leende ik boekjes bij de bieb om mijzelf nieuwe dingen aan te leren, nu haal ik dit van internet af. Zolang er maar dingen gecreëerd kunnen worden maakt mijn hart een sprongetje. Ik vind het heel tof om dingen persoonlijk te maken. Een tekst die je raakt of die initialen van het bruidspaar verwerkt op een accessoires. Het zijn de puntjes op de i die het geheel afmaken. Vandaar mijn keuzes in deze producten. Persoonlijk, handgemaakt, vanuit een eigen ontworpen patroon en helemaal naar jou/jullie wens aan te passen.

Mijn inspiratie haal ik uit het leven als moeder, vrouw van en een beetje veel pinterest. Dus kijk lekker rond, voel je geïnspireerd, bestel wat uit de shop of stuur een berichtje en dan maak ik iets speciaals, voor jou!

niek handmade
uw bestrater